Mindenkinek más a reggel. Sőt, minden reggelünk más és más lehet. Az azonban a legtöbbünk reggelében közös, hogy az ébredés elmaradhatatlan kelléke a kávé. Lehet az fekete, lehet tejes, lehet habos, lehet kapszulás és sorolhatnám ...

Mi sem bizonyítja jobban a kávé iránti elhivatottságomat, mint a Mindennapi koffeinem add meg nékem Ma  című  albumom. Ez az egész úgy kezdődött, hogy eltörött pár kedvenc kávés bögrém. Naná, hogy egyszerre .... És igen, volt hozzá közöm, és fájt, hogy használhatatlanok lettek, de ez az egész így, ebben a formában ahhoz vezettet, hogy elkezdtem ezt az albumot és azóta majdnem minden kávémat ide fel is töltöm. Így legalább megmaradnak a bögréim képei emlékben - ha netán  bárminemű vélt, vagy véletlen baleset éri. Hja.... látnátok a fészek fejemet, a komás tekintetem ahogy toporogva fotózok... mert nyilván nem ihatom meg a kép előtt. :D

Egy szó mint száz, én szeretem a reggeli kávé illatot, a hozzátartózó rituálét, és a kedves, színes, hangulatos "körítést" -  megadom a tiszteletet a kávénak, és magamnak is. Add meg te is - meglátod, jobban indul a napod is, vidámabban, kedvesebben, gördülékenyebben.

Kávézz tehát velem ... ha nem is fizikailag Velem, akkor a tálcám által :D  ... és ha nincs még Mozaikvilág tálcád, ha nem az én tálcám egyikével színesíted a napod... sebaj, színezd bármivel is, de add meg magadnak a tiszteletet.

Ha viszont szeretnél egyet a tálcáim közül, akár magadnak, akár másnak ajándékba, akkor siess, mert a szomszédod is ezt szeretné ... :)  A napokban még töltök fel újakat, mind egyedi, mind más és más. Válogass ITT: Gyere, kávézz velem!

kavem.png

Szerző: Hamupupocska  2018.12.05. 15:04 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6614436684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uni-cum-laude 2019.04.02. 14:11:46

Gratulálok a sok remek, hangulatos alkotásához!

Hamupupocska 2020.06.05. 12:00:36

@uni-cum-laude: Köszönöm a kedves megjegyzést! :)
süti beállítások módosítása