A nemrég elkészült nagyméretű víz témájú mozaik képem, a Nebula Aqua megtalálta a helyét és kikerült a hátsó kert teraszára. 

Hááát, mit is mondjak kicsit tovább tartott a falra ragasztás mintha háromszor összecsaptam volna a sarkaimat, de azért sikerült. Flexibilis, vízálló csemperagasztóval rögzítettem a falra, na neeem egyedül, az nem ment volna, mert nagy is, magasra is kellett ragasztani, ki is kellett támasztani, majd röpke 45 percig tartottuk is, hogy ne szökjön meg :)
 Talán megszállottnak tűnhettem amikor egy régi fogkefével mostam le a rücskös vakolatról a kép körül elkenődött csemperagasztót. :)

A kövekek, kavicsokon, üvegeken és tükördarabokon megtörő, megcsillanó napfény igazi vakáció hangulatot ad az egésznek, ráadásul odakerült a gyerekek medencéje is, így tényleg nyaralós. Ha beköszönt az ősz, tél, akkor visszakerül oda a kerti asztal a székekkel és ha a nyár színpompája elmúlik, akkor a képen megcsillanó felnagyított gyenge napsugarakból fogok erőt meríteni egy-egy forró tea mellett. :)

Romantikus kis kertrész, sok növénnyel, virágokkal, bokrocskákkal, fenyővel, készülő kavics-ágyáskerítéssel, így a kép kicsit nyomatékot ad a mesekert hangulatának.

198-evzaro_es_terasz 203.JPG

 214-evzaro_es_terasz 219.JPG

209-evzaro_es_terasz 214.JPG255-evzaro_es_terasz 260.JPG1-fogas_vegso 020-001.JPG1-fogas_vegso 004-001.JPG

Szerző: Hamupupocska  2012.08.01. 15:14 Szólj hozzá!

Címkék: kép fal mozaik kerti dísz

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr934690607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása