Persze, mert Györgyi mindent szeret amit csinálok!

Már hallom is az ujjongást, netán a rosszalló szempillantások rezzenését, a gyanakvó megjegyzéseket :)))) ... Na jó, naaa ... nem miiindeeeent ... csak mindent amit alkotok, minden ami a mozaikhoz vezet. Imádja a lépcsőfordulómat, az üvegbe zárt ékszerkollekciómat, a mécsestartókat, az ajtókeretet, a sámlikat, az asztalokat, a kaspókat... a tálakat, egyszóval mindent :D

Így adódott, hogy az évzáróra szánt ajándékok betervezése során, nem kérdéses dolog, hogy azonnal rám gondolt - ez látszik is már egy korábban írt bejegyzésemből, hiszen a kiwi tálat is ő rendelte. De azt is hogyan!? "Márti, csinálj már valamit: legyen tál" ... A kérdésemre, hogy színvilág, minta.... elképzelés? Hááát erre frappánsabb választ nem is kaphattam volna, mint: "Mindegy, te tudod, úgyis gyönyörű lesz!" ... Na ebből gazdálkodj és alkoss személyre szabottat, Márti - gondoltam, és ezért kezdtem faggatózni a leendő tulajdonos tanítónénik iránt .

Ime, így született meg Ő is - ez itt a Györgyi rendelésének második darabja. Bízom benne, hogy a kedves tulajdonosnak is legalább fele annyira fog tetszeni majd mint a Györgyinek - mert akkor bizonyára még egy rajongóval gazdagodok majd. :)

 

Szerző: Hamupupocska  2012.04.20. 10:01 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik tál üvegmozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr714462549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása