Látványos és hangulatos!

Elegáns edényalátét, amely használható akár sütemény tálalóként, asztali, vagy ablakdíszként. 

Díszítése csillámos ezüst és színjátszó kék és fehér metálfényes üvegmozaik, színvilága nagyon kellemes, a fény kimondottan szikrázva játszadozik minden egyes mozaik darabkáján. Ez a darab nem csak kellemes, de praktikus is, vízhatlan réteggel kezelt, így eldönthetjük mikor milyen funkciót tölt be. Kellemes színvilága, barátságos fénye, igazán kedves alaphangulatot teremthet lakásunkban. Ez a darab Janet Alvillar (RedCanyonGlass - Etsy) munkáját dicséri.

Ötletládát hoztam létre, gondoltam itt megosztok Veletek egy-egy külföldi piactéren található  szépséget, érdekességet, olyan mozaik technikával készült alkotások amelyek alkalmasak inspirációnak, kedvcsinálónak - az ötleteket bárki a maga módján, a saját igényére, technikájára szabhatja.

Szerző: Hamupupocska  2012.01.11. 09:45 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik lakásdekoráció üvegmozaik ötletláda

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr753536326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása