Az ilyen vidám fűszertartók felspékelhetik a konyhádat és ezáltal az ott töltött idődet is, hangulatodat. Üveg, vagy fémalapú tárgyakat érdemes így feldobni, készíthető  ugyan így kancsó, váza, locsolókanna, kaspó, ceruzatartó, akár egy egyszerű befőttes üvegből vagy konzervdobozból is! Az itt látottak Lydia Ruark (etsy: CrazieHappy) munkáját dicsérik. Nem igazazi mozaiktechnika, hanem süthető gyurmával készült mozaik, itt-ott egy-egy gyöngy, üvegkavics, fémdísz rejlik és feldobja a vidám alkotásokat.

Ötletládát hoztam létre, gondoltam itt megosztok Veletek egy-egy külföldi piactéren található  szépséget, érdekességet, olyan alkotások amelyek alkalmasak inspirációnak, kedvcsinálónak - az ötleteket bárki a maga módján, a saját igényére, technikájára szabhatja.

 

 

 

 

 

 


 

 

Szerző: Hamupupocska  2011.09.27. 10:41 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik hobbi lakásdekoráció ötletláda

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr933259722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása