Adott egy régi ütött-kopott éjjeli szekrény (ennek társát kapta meg Csenge a híres diszkócicus formájában). Nos, erre kell alkotnom egy ilyen szépséges lovagot, a kedvencet - mi más is lenne a "rendelés" tárgya mint egy ilyen bátor lovag!?

Az Xbox Live Arcade egyik legnépszerűbb játékáról van szó. Több millióan imádják - nincs ez másképp a falkám középső fiúgyerekével, Sebastiannal sem. :)

Hogy egy kicsit a játékról is írjak. A lényeg a következő: van négy lovag és négy királynő. A királynőket elrabolják a gonoszok, és így a négy lovagra marad az úri hölgyek megmentése. Nagyjából ennyi a sztori, ami sokkal izgalmasabb, az a játékmenet. Igényes és szórakoztató játék, bár előre leszögezem, nem a békés játékok közé tartozik függetlenül attól, hogy nem horrorisztikus, de a lovagoknak vannak kardjaik, dárdáik és ezeket használják is.

Íme tehát az eredeti lovagok képe, az áldozatként szolgáló szekrény, és az elkészült terv, a rajzolt lovag körvonala ami a szekrény felső lapjára kerül majd:

 

Szerző: Hamupupocska  2011.08.25. 13:38 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik kis szekrény

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr633179673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása