Nagyon el vagyok maradva a feltöltendő kisebb-nagyobb szüleményeim leírásával. Ez a tipikus eset, amikor a mondával ellentétesen gyorsabban - vagyis többet járt a kezem mint a "szám" :) mert ha hiszitek, ha nem, ez a papírzsepitartó még mindig az évzáró és ballagási alkotásaim sorából van. Remélem ezt az egyszerű és annyira nem fontos részletet még nem unjátok :).

Nos ennek az alapja egy préselt  fa doboz. Rusztikus, finom angol porcelán mintáját idézik a könnyed akril mozaik lapocskák, ezt pár darab kör meg szivecske alakú üveglencsével fűszereztem. Fehér fugával fugáztam, így lett könnyed és romantikus hangulata. Alul nyitható, de a doboz könnyedén utántölthető felülről is. Remélem nem csak praktikus lesz a alsós kislurkóknak, de talán az osztályterem egyik kedves dísze is lehet majd.

De hadd beszéljenek inkább a képek:

vintage_szalvetatarto_07.JPGvintage_szalvetatarto_04.JPGvintage_szalvetatarto_03.JPGvintage_szalvetatarto_01.JPGvintage_szalvetatarto_02.JPGvintage_szalvetatarto_08.JPGvintage_szalvetatarto_06.JPG

Szerző: Hamupupocska  2012.07.30. 17:21 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik doboz

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr384687019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása