Hát már megint az évzáró téma ! :) És most is Mariann.

Ezen kívül erre az alkalomra nem lesz már több ilyen jellegű tál, persze, persze, lesz majd más.... Hamarosan azokat is feltöltöm, de addig is - ha nem unjátok még - íme itt a füves tál :))).Na neeem olyan füves, hová gondoltok!??? Egyszerűen csak a színe nagyon hajlik a kiskertem sarkában frissen kibujt, törékeny kis fűszalak színére.

Ezzel a tállal egy Budapesti iskolában is lesz még egy Mozaikvilág tál boldog tulajdonos tanítónéni. Legalábbis nagyon remélem, hogy ez a tál bejön majd a tanítónéninek is!

Nem részletezem most nagyon, azonos technika mint a korábbi tálak: Alapja kézzel készült kerámia tál, extrafényes mozaik díszítéssel. Minden darabja vágott, majd csiszolt, így a felülete sima és kellemes tapintású, nincsenek éles karcoló kiálló részecskéi, így balesetmentes lehet a használata.  A tál vízálló, színtartó és egy lakás bármely területén használható, kínálónak, dísznek, vagy akár tárolónak.

1-viz_palyazat_hete 028.JPG5-viz_palyazat_hete 032.JPG3-viz_palyazat_hete 030.JPG

Szerző: Hamupupocska  2012.06.05. 16:52 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik tál üvegmozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr104567128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása