Mint írtam, a pályázatok értékelésekor figyelembe veszem nem csak a mások által írt véleményeket, és azt, hogy mennyire tetszik az ötlet másoknak is, és fontos az is, hogy egy adott ötlet mennyire ragad meg akár egyszerűségével, akár gondolatával, mintájával... azaz akármi amitől hirtelen felindulásból nagyon szeretném megvalósítani! ... de most problémába ütköztem és a segítségeteket kérem.

Minden pályázat nagyon szép és ötletes terv, olyannyira, hogy bármennyire is sakkoztam, dönteni nem tudok, hogy melyik legyen az az EGY terv amely nyer, hiszen mind nyerő lehetne. Ezért, bár nehezen, de sikerült kiválasztanom hármat, amelyeknek a megvalósítása nem egyszerű és a legnagyobb kihívást jelentené. Kérlek, segítsetek kiválasztani azt az egyet, amely tervet szerintetek kidolgozhatom és megalkothatom mint a februári pályázat nyertesének járó nyereményt.

Nos, íme a Februári összesítés: 7 pályázó, 16 db pályázatot töltött fel a Mozaikvilág FB olalára. Az összes feltöltött pályázat itt található.

A pályázat sorozat indításakor úgy terveztem, hogy minden hónapban lesz egy-egy téma, a nyertes pályázatokat mindig a kiírást követő hónapban készítem el a megálmodójának. A játék lényege, hogy minél inkább személyre szabott legyen a nyeremény, és, hogy annak ötletelésében némileg szabad kezet kapjatok. Úgy érzem, hogy ennek a pályázatnak nem volt nagy érdeklődési köre - a téma nem mozgatott meg csak 7 pályázót. Ennek a miértjei természetesen foglalkoztatnak.


A Szivárvány időközben sajnos visszalépett így másikat soroltam helyére:

 

 

 

Szerző: Hamupupocska  2012.03.08. 14:54 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr564297761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása