Nos, sokat dolgoztam a januári projektemen :) ideje mutatnom ismét további képeket arról, hogy meddig is  jutottam a lépcsőforduló belső, közbelső falával. Ez nincs akkora falat mint a korlátos rész - az 9m hosszú, ez viszont csak 6 m - de bevallom így is kúsztam bőven, napokig a lépcsőkön... igen, pontosan úgy, mint egyesek a kocsma előtt szoktak -  csak nekem itt legalább nem léptek mások a kezemre ! :D ... A lépcső alján ugyan úgy ülök és mámorosan, elvarázsolva bámulom a falat, mint ők, fájó térdekkel, hasogató derékkal :))) ... csak a mámor nálam lelki, és bizonyára nem fog elmúlni másnapra.

A kavicsmozaikom most egyszínű lett, nem olyan mint a másik korlátos falrész, hogy az összkép ne legyen túl zsúfolt.

A mozaikkészítéssel úgy vélem ezennel megvagyok, már csak az utolsó simítások és a fugázás maradt hátra.

Mutatom, itt tartok a munkafolyamatban, tehát még mindig nincs befejezve, ezek természetesen ismét csak fázisképek, a mozaik, a kavicsok néhol még ragasztósak, piszkosak, a fugázás még hátravan.

 


Szerző: Hamupupocska  2012.01.29. 21:22 Szólj hozzá!

Címkék: fal mozaik lakásdekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr373972286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása