Már írtam korábban is, hogy egy jó ideje vágytam egy igazi retró stílusú, hungarikum hangulatú pöttyös kollekció alkotására.

Nos elkészült a megálmodott kollekció második darabja is: ez egy rusztikus, romantikus hangulatú fehér alapon sötétkék pöttyös tálca, az első egy piros alapon fehér pöttyös mozaik tálca volt.

 A fugája bézs lett, ennek célja, a rusztikus hangulatát hangsúlyozni... na és persze épp nem is volt otthon fehér fuga! :P

Tervezek ezekhez hasonló fordított változatokat is, azaz fehér alapon piros pöttyöset, majd egy másikat is, fehér alapon fekete pöttyökkel, talán egyet barnával és majd egy másikat zölddel is.

E fehér-kék pöttyös mozaik tálca mérete: 32 x 23 cm
Pereme a fülénél 9 cm magas. Matt fehér akrilfestékkel festve.

Minden egyes díszítő sötétkék pöttyöt, vágással formáztam és simára csiszoltam, így felülete egyenletes, sima, nincsenek kiálló, szúró éles részei. Alapanyaga egy fa fülestálca, díszítése minőségi üvegmozaik.

 


Szerző: Hamupupocska  2012.01.16. 09:01 2 komment

Címkék: mozaik hobbi tálca lakásdekoráció üvegmozaik Pentart festék

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr903550153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katais 2012.01.16. 13:53:35

Nagyon aranyosak és mutatósak ezek a pöttyös variációk.

Hamupupocska 2012.01.16. 16:30:00

Köszönöm! Szerintem is igazán kedves darabok lettek, ezért gondolkodom még talán más kiegészítőkben is, hogy ne csak tálcák legyenek... :)
süti beállítások módosítása