Jótékonysági licitálásra ajánlottam fel néhány alkotásomat (az aktuális heti licitre 3 db gyűrűt ajánlottam) a bevétel a megsegített család számlájára megy egyenesen, hozzám már csak a licit nyertes neve és címe jut el, hogy postázhassak.

Bizonyosan néhányan már olvastatok róla,  hogy sok kreatív, alkotó, kötő, horgoló, varró Nő, Anya, Asszony összefogott, s létrehoztunk egy oldalt, ahova általunk készített alkotásokra lehet licitálni, s a befolyt összeget Gyöngyvér családjának ajánljuk.Érdemes az oldalt folyamatosan látogatni, hiszen a licitálásra ajánlott termékek folyamatosan változnak, bővülnek!

A mostani liciteket gyűjtő albumot itt találjátok - KLIKK ide!


 


Keressétek a Facebookon az  Életvarázs oldalt, ott minden infót megtaláltok, kérdezhettek. Licitálni úgy lehet, hogy a kiválasztott kép alá írjátok kérlek azt az összeget, amit az adott alkotásért szívesen adnátok, nem csak az én gyűrűimet találjátok itt, hanem mindent amire a héten licitálni lehet!

Gyöngyvér, már 10 hónaposan Hős... agydaganata volt, ezért őssejtkezelést kapott. A napokban tért haza két ikertestvéréhez, s 12 éves nővéréhez :)
Sok sok jó embernek köszönhetően steril szoba várta, új nyílászárók.. A megérkezett az adományokból összegyűlt szuper kazán, de a bekötésig még nem jutottak el. A Carborobot kazán széndarával működik, s egy...előre hiányzik hozzá a tüzelő…


http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/144681

 

Szerző: Hamupupocska  2011.10.24. 11:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr343325959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása