Mint korábban jeleztem, belekezdtem egy nagyobb projektbe. Pepecselős és hosszadalmas alkotás lett. Természetesen készültek képek is, fázis képek a teljes munkamenet ideje alatt, azaz van olyan is, hogy "ilyen volt - ilyen lett" :) de a teljes finishig még hátravan egy fugázási munkálat, így a leírás és a részletezés hamarosan  a napokban - amikor teljes a munka folyamat és a bőséges képtár.

Előzetesben annyit, hogy közel 9 (igen, kilenc) méter hosszú falrész, lépcsőfordulóban. Én élveztem nagyon ezt a munkát és ....  a végeredmény .... hát - az talán sokat mond róla, ha azt állítom, hogy legszívesebben a lépcsőn aludnék, ha a fizika törvényei, a gravitáció és az ezzel járó esetleges kényelmetlen sérülések nem tartanának vissza:)

Addig is, kis türelmet ....

Szerző: Hamupupocska  2011.07.23. 21:45 Szólj hozzá!

Címkék: fal mozaik üvegmozaik Dremel

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr563092334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása