Az a megtiszteltetés ért, hogy az
egyik korábbi alkotásom felkerült az Ötlet Mozaik magazin honlapjára, és a Facebook profiljuk oldalára is posztolták.

Mozaikvilág az Ötletmozaik oldalán - klikk ide ha megnéznéd a cikket

Köszönöm ezúttal is a lehetőséget és az elismerést. :)

A mozaik-járda projekt további képei

Szerző: Hamupupocska  2011.12.30. 13:49 2 komment

Címkék: én mozaik járda burkolat lakásdekoráció

Már egy jó ideje vágytam arra, hogy egy igazi retro stílusú, hungarikum hangulatú pöttyös kollekciót alkossak.

Nos elkészült a megálmodott kollekció első darabja: egy piros alapon fehér pöttyös mozaik tálca. Tervezek ehhez hasonló fordított változatot is, azaz fehér alapon piros pöttyöset, majd egy másikat is, fehér alapon fekete pöttyökkel.

E Piros-fehér pöttyös mozaik tálca mérete: 29 x 19 cm
Pereme a fülénél 9 cm magas. Matt akrilfestékkel kezeltem, majd extrafényes  lakkal lezártam

Minden egyes díszítő fehér pöttyöt, vágással formáztam és simára csiszoltam, így felülete egyenletes, sima, nincsenek kiálló, szúró éles részei. Alapanyaga egy fa fülestálca, díszítése minőségi üvegmozaik, extrafényes lakk réteggel lezárva, így vízhatlan és könnyen tisztítható.

A terítőt nem én mozaikoztam :))), hanem rendeltem a
Babucitól.

Már készül a fehér alapon piros pöttyös változat is, félkész állapotban van, remélem hamarosan meg tudom azt is mutatni.

 

 



Szerző: Hamupupocska  2011.11.06. 20:46 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik tálca lakásdekoráció üvegmozaik Pentart festék

Jótékonysági licitálásra ajánlottam fel néhány alkotásomat (az aktuális heti licitre 3 db gyűrűt ajánlottam) a bevétel a megsegített család számlájára megy egyenesen, hozzám már csak a licit nyertes neve és címe jut el, hogy postázhassak.

Bizonyosan néhányan már olvastatok róla,  hogy sok kreatív, alkotó, kötő, horgoló, varró Nő, Anya, Asszony összefogott, s létrehoztunk egy oldalt, ahova általunk készített alkotásokra lehet licitálni, s a befolyt összeget Gyöngyvér családjának ajánljuk.Érdemes az oldalt folyamatosan látogatni, hiszen a licitálásra ajánlott termékek folyamatosan változnak, bővülnek!

A mostani liciteket gyűjtő albumot itt találjátok - KLIKK ide!


 


Keressétek a Facebookon az  Életvarázs oldalt, ott minden infót megtaláltok, kérdezhettek. Licitálni úgy lehet, hogy a kiválasztott kép alá írjátok kérlek azt az összeget, amit az adott alkotásért szívesen adnátok, nem csak az én gyűrűimet találjátok itt, hanem mindent amire a héten licitálni lehet!

Gyöngyvér, már 10 hónaposan Hős... agydaganata volt, ezért őssejtkezelést kapott. A napokban tért haza két ikertestvéréhez, s 12 éves nővéréhez :)
Sok sok jó embernek köszönhetően steril szoba várta, új nyílászárók.. A megérkezett az adományokból összegyűlt szuper kazán, de a bekötésig még nem jutottak el. A Carborobot kazán széndarával működik, s egy...előre hiányzik hozzá a tüzelő…


http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/144681

 

Szerző: Hamupupocska  2011.10.24. 11:55 Szólj hozzá!

Egyszerű és hangulatos!

Alapja üveg, díszítése márványos üvegmozaik, színvilága nagyon kellemes: türkiz, lazac, drapp, krém és csokibarna. Ez a darab nem csak kellemes, de praktikus is, vízhatlan réteggel kezelt, így eldönthetjük mikor milyen funkciót tölt be, hiszen tavasszal, nyáron lehet inkább váza, de a hosszú őszi, téli hideg estéken mécsesként is használhatjuk. Kellemes színvilága, barátságos fénye, igazán kedves alaphangulatot teremthet akár magányos, akár társas teázásainkhoz is. Ez a darab Susan Landwehr (threesistercandles - Etsy) munkáját dicséri.

Ötletládát hoztam létre, gondoltam itt megosztok Veletek egy-egy külföldi piactéren található  szépséget, érdekességet, olyan alkotások amelyek alkalmasak inspirációnak, kedvcsinálónak - az ötleteket bárki a maga módján, a saját igényére, technikájára szabhatja.

Szerző: Hamupupocska  2011.10.20. 15:50 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik ötletláda

süti beállítások módosítása