Az Ötlet Mozaik és a Praktika szerkesztősége, valamint a Henkel Ragasztás Technológiák Üzletág országos pályázatot hirdetett a nyáron, amelyen bárki részt vehetett, valamilyen általa saját kezűleg elvégzett építési, felújítási, barkácsolási vagy kreatív munkával és beküld a szerkesztőségek címére néhány fázisképet, leírással az adott alkotásról.

Az a megtiszteltetés ért, hogy a
2011-es Barkács- és Kreatív Bajnokság-ra beküldött pályázatom felkerült az Ötlet Mozaik honlapjára is, és a Facebook profiljuk oldalára is elsőként posztolták.

Mozaikvilág az Ötletmozaik oldalán - klikk ide ha megnéznéd

Köszönöm ezúttal is a lehetőséget és az elismerést.

Szerző: Hamupupocska  2011.09.15. 22:24 Szólj hozzá!

Címkék: én fal mozaik burkolat lakásdekoráció

Kissé késve írom meg, de végre eljutottam idáig, hogy le is írjam, hogy megszülettek a végeredmények az idei Goldenblog versenyen.

Első napon még izgultam, hiszen a vártnál jobban tartotta magát az elsők között - ezt természetesen én is tudtam, hogy nem marad majd így, amint beindulnak a "nagyok" táborai :) de egészen új blog lévén először lett benevezve, és borzasztóan kíváncsi voltam, mi is lesz a vége,  kap-e egyáltalán szavazatot!? Szakértői kategóriába sorolták a szervezők - ez jól meglepett, és ezek után nem számítottam sokra. Hatalmas volt a hajrá ebben a kategóriában is, és bár elég nagy rajongói táborral rendelkező blogok sorakoztak fel ebben a kategóriában, mégis kíváncsian vártam a végeredményt, hiszen sokáig rejtett volt a top 10 mögötti elhelyezések sorrendje.  A végeredmény nagyon meglepett, hiszen bevallom, nagyjából a mezőny utolsó negyedének a végéhez közelebb eső részbe vártam a helyezést. Ehhez képest a 178 nevezett blog közül az 59. helyen végzett a mozaikvilág, és én ettől még teljesen boldog vagyok, hiszen sokkal jobb eredményt hozott mint reméltem!

Ezúton is szeretném nektek megköszönni a szavazatokat, a biztatást és igyekszem majd továbbra is minőségi, szép, ötletes és rendszeresen friss tartalmat megosztani Veletek!

Szerző: Hamupupocska  2011.09.15. 22:01 Szólj hozzá!

Címkék: én mozaik hobbi

Kedvenc munkám egyike jelent meg ismét a Praktika magazin Olvasói Fórum "Az én ötletem" rovatban:

 

Szerző: Hamupupocska  2011.09.15. 21:24 Szólj hozzá!

Címkék: én mozaik hobbi lakásdekoráció üvegmozaik

süti beállítások módosítása