Kicsit belelendültem ebbe a mintába!? Talán igen, :) ... de mentségemre legyen, hogy olyan sokaknak bejött.  :P 

Most egy edény-alátét született, egy hasonló mintázattal mint korábban a tálca, a tál.... Alapja egy megfordított 25 x 20 cm-es csempe. Azaz a hátoldalát használtam alapnak, így maga az alátét alja is egy sima felületet képező  mázas csempe - üvegmozaikból készített mintával van díszítve, vízhatlan ragasztóval, a mozaik darabkák színeihez illő fugával.

 

Szerző: Hamupupocska  2011.03.27. 19:01 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik edény alátét

Nem egy nagy művészi alkotás, még időt sem igényel igazán ... Egy egyszerű barna fa képkeret az áldozat. Csak úgy, próbából vettem kezelésbe. Dremel ragasztópisztollyal ragasztottam rá pár borostyánszínű üvegkavicsot és néhány mini mázas kerámia mozaikot. Kis egyszerű, és mégis vidámabb lett.

Szerző: Hamupupocska  2011.03.26. 22:48 Szólj hozzá!

Címkék: kép mozaik hobbi képkeret lakásdekoráció üvegmozaik

Hát mondhatok én már bármit ..... jól nem fogok kijönni ebből :) ... Mondhatom, hogy ezt rendelték, ezt kérték, ez az alapanyag és ebből kellett kihozni valamit .... mondhatom azt is, hogy tényleg nem vagyok iszákos, és kedves "megrendelőm" se ....  de hát mégiscsak egy laposüveg! Még ha kicsi is... gömbölyded is.... de laposüveg! Igaz, mozaikos... :)))

Az élet szépségei közé tartozik az a tény is, hogy minél jobban kapálózunk valami ellen, annál jobban ránk ragasztják a bélyegét.... ezért inkább szép csöndben idebiggyesztem a képeket, merem remélni, hogy másoknak is legalább annyira tetszik majd, mint a tulajdonosának, és első sorban a mozaik, az üvegkavics, a lakásdekoráció és az egyéb jut majd eszébe róla, és nem pedig Dionüszosz .... végül is oliva olajat is lehet benne tárolni! :P

Pici pezsgős üveg az alapja, apró üvegkavics és mini mázas kerámia mozaik a díszítése - mindezeket Dremel ragasztópisztóllyal rögzítettem, ragasztottam.

Szerző: Hamupupocska  2011.03.24. 13:49 Szólj hozzá!

Címkék: üveg mozaik üvegmozaik Dremel

süti beállítások módosítása