Az évzáró téma ez is. Íme itt a harmadik darab is.


Alapja kézzel készített kerámia tál. Díszítése minőségi fényes üvegmozaik és bézs fuga, egy réteg extrafényes lakk. A mintát képező mozaik minden eggyes darabja természetesen körbe van csiszolva, élei lekerekítve így nincsenek kiálló, szúró, karcoló részei. Szép, egyenletes a felülete, kellemes a tapintása. Életben kellemesebb a szíme, a sárga szép sárga, a zöld szép lime zöld :) ... szerintem kedves darab lett!

Szerző: Hamupupocska  2011.06.18. 09:11 3 komment

Címkék: mozaik tál üvegmozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr462985452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katais 2011.06.19. 14:22:00

Nemcsak kedves, hanem nagyon, nagyon szép. Nekem a virágok a kedvenc mintáim. Irtam volna előbb is, de nyáron ritkán vagyok itthon.

Hamupupocska 2011.06.19. 17:13:17

@katais: :) Volt is kis véleménykülönbség, hogy melyik tanítónéninek adjuk :))) végül a Csenge megyőzött, hogy a Tündinéni nagyon szereti a virágokat! ... Ha befejezem a 2 projektet amit épp csinálok, akkor valami virágosat ismét csinálok, mert nagyon jól mutat, csak az lehet, hogy kép lesz, addig még dolgozok kicsit az ötletén...

Hamupupocska 2011.06.19. 17:15:24

És ha nyáron ritkán vagy, akkor érezd jól magad és mire gépelékerülsz, lesz itt sok új és egyre szebb. Rengeteg tervem van amit a nyáron meg szeretnék valósítani - csakhát dolgozni is kell, így kicsit lassan haladok, de biztosan!.
süti beállítások módosítása