Történt, hogy egy álmos szürke napon belebotlottam egy facebook posztba. Ennek hatására kaptam ajándékba egy kecses kerámia szalvétatartó alapot, a Katica Kerámiának egyetlen egy feltétele volt, hogy díszítsem ki, majd az elkészült alkotásomról képet küldjek. Már jó ideje viszketett minden porcikám, hogy visszatérjek a munkaasztalhoz, így gondoltam eljátszadozok kicsit ezzel a számomra új alappal - hiszen miért is titkolnám!? - mindenképp kicsit mást  szerettem volna felmutatni. Mondom ezt azért, mert egy sima asztali szalvétatartót általában dekupázs- vagy festéstechnikával szoktak díszíteni, nem igazán láttam mozaikosat.

Jó érzés dolgozni ezzel a letisztult alappal. Annyira teszett nekem, hogy azonnal csináltam mellé egy hozzáillő mozaikos tálcát is.

Szóval gondoltam lesznek győztesek és lesznek nyertesek ... én mindenképp nyertesnek titulálom magam, hiszen ez volt a katalizátor, mert azóta ismét teljes bedobással visszatértem az alkotói életmódhoz.

Íme most mutatom a végeredményt, a munkafolyamat, a fázisképek majd másik bejegyzésben máskor.

 

Szerző: Hamupupocska  2018.09.06. 21:26 Szólj hozzá!

Címkék: kézműves mozaik tálca lakásdekoráció üvegmozaik ötletláda

A játék időtartama: 2015.03.26 - 2015.04.06 éjfélig.

Azon alkotók között, akik a játék időszakában húsvéti témájú termékeket töltenek fel a www.icipici.hu -n lévő boltjaikba, a játék lejárta után, kisorsoljuk a képen látható kis tároló fa kosarat.

Hogy a többiek se maradjanak ki a játéklázból, bárki aki ez idő alatt vásárol a piactéren, bármilyen jellegű terméket, versenybe indul a 3 ékszerért.

Minden egyes vásárlás egy külön esély. 

Sorsolás 2015.04.10-n. 

Nyereménypostázás a boltok vásárlás teljesítésének visszaigazolása után.

 

Kövesd az újdonságokat az icipici.hu facefook profilján.

nyuszi_jatekhoz.jpg

kepatmeretezes_hu_dscn1863.JPGkepatmeretezes_hu_dscn1835.JPGkepatmeretezes_hu_dscn1845.JPGkepatmeretezes_hu_dscn1846.JPG

Szerző: Hamupupocska  2015.03.27. 17:33 Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték icipici.hu

Jövő héten indul az icipici.hu - az online kézműves piactér, de már most is lehet boltot regisztrálni, terméket feltölteni, vagy akár vevőként regisztrálni.
 
Már látom is ahogy szemöldökráncolva kérdezed miért jó az, ha látatlanban boltot nyitsz, és feltöltöd a termékeidet - amelyeket most még senki sem lát, csak Te..... :D 
A dolog szépsége abban rejlik, hogy az icipici.hu oldal hirdetését, a marketingjét mi magunk vállaljuk, és igyekszünk minél több figyelmet ráirányítani. Így ennek tükrében, azon termékek amelyek már induláskor az oldal kínálatában szerepelnek, elérhetőek lesznek a nyilvánosság előtt. Induláskor még kevesebb a kínálat, így a figyelemből is több jut :)
 
Ja, hogy nem tudsz még semmit az oldalról? Lássuk csak....

 

Előfordult már, hogy úgy érezted, hogy rajtad kívül mindenki pontosan tudja, hogy mit akar, mit keres, hol keresse, hol hirdessen, hogy adjon el, kinek mit vegyen, hol vegye, vagy netán mire vár, hol és hogyan várjon - legyen az akár a következő vevő, vagy egy egyedi ajándékötlet, vagy csak az, hogy megszáradjon már a festék a legújabb alkotásán? 

 

Ha ezeket a sorokat olvasod, már talán Te is tudod. Ha mégsem, akkor egy icipicit segítek. Miért pont itt?
Mert itt:
 
 • ingyenes az eladás és a vásárlás - nincs eladási jutalék :)
 • ingyenes a termékfeltöltés - és annak minden funkciója
 • a hirdetésed korlátlan ideig érvényes  - de segítünk minél előbb eladni
 • a terméked ingyen szerepel az ajándékkeresőben - a vevőnek részletes kereső segít ezt megtalálni
 • a felhasználói fiókodat ingyen fenntarthatod - fenntartjuk mi Neked :)
 • a boltodat ingyen regisztrálhatod, és ingyen fenntarthatod - igen, fenntartjuk :)
 • ingyen írhatsz alkotói bemutatkozót, csináld magad cikket - bár ez nem lesz automatikusan publikus
 • ingyen szerepelhet a terméked a napi ajánlatunkban a fő oldalon, promócióinkban
 • boltod bekerülhet a Boltajánlónkba, a Bemutatkozó-ba
 • termékeidet megjelölhetjük, kiemelhetjük icipici ajánlataként, oldalunkon és facebook profilunkon
 • és még sok-sok másért is ...

 

De, tudod mit? Győződj meg róla. Regisztrálj egy ingyenes boltot és próbáld ki.

 

Itt az alkotók közvetlen mód kínálják egyedi termékeit. Igyekszünk nagyon jó keresővel alátámasztani a rendszert, hogy itt tényleg egyszerű és gyors legyen a leginkább megfelelő ajándék, termék megkeresése.

icipici_fooldal_printscreen.jpg
Szerző: Hamupupocska  2015.03.05. 16:04 Szólj hozzá!

Címkék: kézműves icipici.hu

A megújulás havában indul nemsokára az icipici.hu  oldal is. De miért ne töltenénk el az indulásig hátralévő kevés időt izgalmasan, játékosan !? Igen. Az a projekt amiről korábban már írtam, a megoldás. Új oldal, új lehetőség sok alkotónak - az oldalról majd kicsit később, jöjjön itt most a játék lényege.

A játékot az icipici.hu és a mozaikvilág  közösen indítja a rajongóik azaz, mindkét oldal facebook profilját lájkolók számára. 

A nyereményjáték albumában szereplő összes nyereményt kiosztjuk a játék lezártával, egy játékos max. 2 db nyereményt vihet el, de közös háztartás nem kizáró ok.

A játékban akkor veszel részt, ha:

 

Az album, a képek vagy a játékfelhívás megosztása nem feltétetel, de örülünk neki és  hálásan köszönjük. A nyereményjáték lezárta 2015.03. 07.-én éjfél.  Minden nyereménytárgyat kisorsolunk azok között akik a feltételeknek megfelelően játszanak ( mindkét oldal lájk, nyeremény komment, icipici.hu regisztráció).

Eredményhirdetés hétfőn, 2015.03.09.  A nyerteseket az icipici.hu -n regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük.

Extra nyeremények:

Azok között akik az icipici.hu -n történő regisztrációkor, kitöltik a csupán 3 kérdésből álló kérdőívünket, 2015.03.09.-én kisorsolunk 10 darab icipici.hu-s bögrét.

A nyeremények postázását, kézbesítését csak belföldi, azaz magyarországi postacímre tudjuk vállalni - ezt kérlek, vegyétek figyelembe.

Jó szórakozást, kellemes játékot és köszönjük, ha megosztással viszed az oldal jó hírét! :D

tavaszvaro_nyeremenyozon.jpg

 

Szerző: Hamupupocska  2015.02.23. 11:11 Szólj hozzá!

Címkék: kézműves nyereményjáték