Emlékeztek, Kati barátnőmre,  Ugye !? ... Igeeen, az, az  - a laposüveges! :) és a kötélszínű nappalis... :)
Mostanában szülinapja volt. Hányadik??? Háááát,  ... jól van, elárulom, a 20. :))) Telefonon felköszöntöttem, de valahogy még nem sikerült összehozni a bizonyos "szemébe nézek, benyalok neki két puszit és dalra fakadok" köszöntést - szerencsére. Neki is, sőt még a szomszédainak is! Jobb a békesség alapon inkább megmaradok  a mozaikozásnál, több porral jár, de ennek inkább mindenki örül, és nem környezetszennyező - mint az énekhangom lehetne.

Tehát e szép alkalommal összedobtam neki két képet ami szerintem illik is a nappalijába, és talán még szeretni is fogja. :)

A kép alapja préselt falemez, csiszolt kavicsok adják a mintát, színes fugával zárva - egyik esetben mézbarna, másik meg natúr (nem fehér - sőt kötélszínű). Fa kerete széles mahagónibarna.

Mérete : 40  x 40 cm

És itt a kompozició üzenete:

Katikám, legyen ez a két kép kicsit emlékeztető, kicsit támasz, kicsit vigasz, kicsit megerősítés, kicsit én  - bár első sorban mégis szoba dísze lenne - de amikor ránézel majd,  tudd, lásd és érezd, hogy mindig 20 éves vagy, testben, és lélekben is! Gyönyörű, erős és okos nő vagy!
 Legyen ez a két kép jelképe annak, hogy én mindig melletted állok, és annak is hogy ugyan azt a dolgot több színben is lehet látni. Mindig, mindennek megvan a másik - világosabb, kevésbé borus - oldala is. Mindig más fényszögből is megközelíthető. Egy parányi változtatás, egy hajszálnyit más szögből nézve, már más képet festhet, azaz mindig mindenre van jó és jobb megoldás is, csak egy kicsit  ki-, vagy el- kell mozdulni és más szemmel nézni. A jobb megoldás mindig ott van! Az idő úgyis mindig neked dolgozik! Te is tudod ...

Legyen szép napod, és Isten éltessen sokáig!

És jöjjön, ami sosem maradhat el: KLIKK IDE! :D

1-fogas_vegso 059.JPG1-fogas_vegso 019.JPG2-fogas_vegso 060.JPG3-fogas_vegso 061.JPG1-fogas_vegso 050.JPG1-fogas_vegso 063.JPG

Szerző: Hamupupocska  2012.08.08. 14:36 3 komment

Címkék: kép fal mozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr64701802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

direne 2012.08.08. 21:10:57

Fú, Márti! Máris megérte ennyit élni! Köszike!

Hamupupocska 2012.08.09. 09:04:47

:) ... És most már lassan kénytelen leszel időt szorítani arra a bizonyos "szemébe nézek, benyalok neki két puszit és dalra fakadok" délutánra! :)))))))))))

direne 2012.09.22. 22:26:32

Anyám! Márti, hisz ez élőben sokkal szebb! :-)))
süti beállítások módosítása