Bizonyára a FaceBook profilomon többen már láttátok is, hogy, az üvegbe zárt kollekció mellett, végre megszületett az első igazán rusztikus mozaikékszer kollekció első pár próbadarabja. Ez már ténylegesen mini mozaikkészítés technikáján alapuló kollekció lesz. Ajánlom a romantikus, rusztikus, vintage darabokat kedvelőknek, azoknak akik szeretik a feltűnő és különleges darabokat.

Ezek antikolt vöröses bronz színű alapon, jelenleg csak két színvilágban, nagy karabinerrel, hosszú lánccal,  legyártott darabok. Hamarosan jön a kollekció további néhány darabja is.

6-nyari_kollekcio 043.JPG100-nyari_kollekcio 140.JPG99-nyari_kollekcio 139.JPG5-nyari_kollekcio 042.JPG4-nyari_kollekcio 041.JPG

Szerző: Hamupupocska  2012.06.06. 12:02 Szólj hozzá!

Címkék: ékszer mozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr764568694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása