És megint két edény-alátét. :) Ezeket a Csenge ( 9 éves) kislányom csinálta, miközben én egy cseréptálat keltettem életre. Örülök, hogy tetszik neki is ez a technika. 

Ez a hagyományos sakktáblaszerű mozaikminta neki nagyszerű, egyszerű és veszélytelen is hiszen nem kell vágni-törni, és mégis sokáig leköti. A szinvilágát teljes mértékben ő válogatta össze, tologatta, ragasztgatta. Már csak a fugázásban kell kicsit segíteni neki - ezt is, fúúúúj, csak saját érdekből különben minden oda lenne már rögzítve az asztalhoz - nem csak a szék, de talán még ő maga is.

Jó érzés együtt tevékenykedni :) ilyenkor annyira jó kislány tud lenni :D ... és annyira élvezi csinálni, hogy már csak ezért is érdemes neki szabadkezet adni !

Alapja ezeknek az alátéteknek is egy-egy megfordított nagyméretű csempe.  Minőségi extrafényes üvegmozaikból készített mintával vannak díszítve, vízhatlan ragasztóval, a mozaik darabkákhoz illő bézs fugával.


 

Szerző: Hamupupocska  2012.04.16. 17:26 2 komment

Címkék: üvegmozaik edény alátét

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr264455001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katais 2012.04.23. 13:45:49

Nagyon ügyes a kislányod!

Hamupupocska 2012.04.23. 14:36:47

:) ... Köszönöm, szeret nagyon kreatívkodni, én meg igyekszem támogatni :)
süti beállítások módosítása