Nos, új év, új tervek, új lendület  .... és mivel a Mozaikvilág Blog 2012.01. 21-én lett 1 , azaz egy éves :))) , úgy terveztem, hogy mostanában megünnepeljük ezt néhány villám játékkal, rendszeresen havi pályázatokkal és mindenféle meglepivel.

Tehát vágjunk is bele, és  ezennel induljon is az ÚJ JÁTÉK is! :)

Úgy tervezem, hogy minden hónapban lesz egy-egy téma, a nyertes pályázatokat mindig a kiírást követő hónapban készítem el a megálmodójának. A játék lényege, hogy minél inkább személyre szabott legyen a nyeremény, és, hogy annak ötletelésében némileg szabad kezet kapjatok. :)

Tehát, a februári pályázat témája: Házszám /Ajtószám

1. - gondold át milyet szeretnél magadnak, vagy bárki másnak akit meglepnél vele

2. - fogalmazd meg pár sorban az elképzelésed, hogy mi legyen rajta, milyen színvilágban,  készíts egy akármilyen kézzel, vagy géppel készült rajzot, vagy illusztrációt, montázst, vázlatot - nem kell mesterműnek lennie :)

3. - a FB Mozaikvilág falára töltsd fel a képet, írd hozzá az elképzelésed. Ne feledd, röviden indokold meg, hogy miért pont ilyenre képzeled a Te házszámodat, ajtószámodat - azt is elfogadom, hogy ez illik a lábtörlőhöz, tehát nem kell fantasztikus regényben gondolkodni. :)

4. - írjál véleményt a többiek terveiről

Beküldési határidő:  kiírástól  - 2012.02.29. - ig

FONTOS: A tervek elkészítésénél kérlek vegyétek figyelembe, hogy annak mérete max 30 x 30 cm legyen. Kisebb lehet, ha az az igény, akár téglalap alakú, vagy boltíves stb, csak ne haladja meg a 30 cm-et sem magasságban, sem széllességben!  - utcanevet ne kérjetek bele, mert a 30 cm nem teszi lehetővé - hacsak nem Ásó u. :)

5. - Egy személy maximum 4 pályázattal vehet részt a játékban.

RÁADÁS NYEREMÉNY: a beküldött pályázatok (beküldött képek) legaktívabb kommentelői és szavazói (lájkolással lehet szavazni) közül valakit egy Mozaikvilág gyűrűvel ajándékozok meg! Üvegbe zárt tavaszi kollekció: KLIKK ide a KÉPEKÉRT

A pályázatok értékelésekor figyelembe veszem nem csak a mások által írt véleményeket, és azt, hogy mennyire tetszik az ötlet másoknak is, hanem azt is hogy egy adott ötlet mennyire ragad meg akár egyszerűségével, akár gondolatával, mintájával... azaz akármi amitől hirtelen felindulásból nagyon szeretném megvalósítani! :)))

Sok sikert!

Szerző: Hamupupocska  2012.01.30. 12:50 2 komment

Címkék: mozaik nyereményjáték lakásdekoráció üvegmozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr863976727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lolló 2012.02.12. 22:56:17

szuper verseny, kedvet kaptam :)

Hamupupocska 2012.02.13. 09:30:34

:))) Örülök, hogy tetszik! Várom is az alkotást, sok sikert!
süti beállítások módosítása