Elmúlt már Karácsony, de minden évben lesz még!

Amennyiben van esetleg kopott vagy csak megunt régi karácsonyfa gömböd, átvarázsolhatod, új ünnepi ruhába öltöztethetnéd te is, mint ez a képen látható gömbbel történt. Néha elég csak néhány darab tükörmozaikot ráragasztani, vagy egy sort, esetleg adott mintát, nem kell a gömb teljes felületét bevonni mozaikkal.

A képen látható darabnak az alapja viszont egy régi üveg gömb, díszítése szabálytalanul törött tükörmozaikkal és mozaiklapocskákkal történt, ez fugázva is lett, így sokkal tartósabb darab, hiszen stabil és nem törik olyan könnyen. Ez az elegáns darab Lisa Stark (Artdefleur - Etsy) munkáját dicséri.

Ötletládát hoztam létre, gondoltam itt megosztok Veletek egy-egy külföldi piactéren található  szépséget, érdekességet, olyan mozaik technikával készült alkotások amelyek alkalmasak inspirációnak, kedvcsinálónak - az ötleteket bárki a maga módján, a saját igényére, technikájára szabhatja. Bátran ki lehet próbálni a mozaikkészítést, ha valaki beleszeret már nincs megállás és napról napra jobb és szebb alkotások születhetnek :). Kis kitartással, könnyen el lehet sajátítani a mozaikozás alapjait, utána már csak gyakorlás, önfejlesztés, kísérletezés és némi fantázia kell.

Szerző: Hamupupocska  2012.01.07. 18:07 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik ötletláda

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr653526906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása