Egyszerű és hangulatos!

Alapja szögletes üvegedény, díszítése márványos üvegmozaik, színvilága nagyon kellemes, karácsonyt idéző: fehér, bordó, méregzöld és jégkék. Ez a darab nem csak kellemes, de praktikus is, vízhatlan réteggel kezelt, így eldönthetjük mikor milyen funkciót tölt be, hiszen tavasszal, nyáron lehet inkább kisebb váza, de a hosszú őszi, téli hideg estéken mécsesként  használhatjuk. Kellemes színvilága, barátságos fénye, igazán kedves alaphangulatot teremthet akár magányos, akár társas teázásainkhoz is. Ez a darab Susan Landwehr (threesistercandles - Etsy) munkáját dicséri.

Ötletládát hoztam létre, gondoltam itt megosztok Veletek egy-egy külföldi piactéren található  szépséget, érdekességet, olyan mozaik technikával készült alkotások amelyek alkalmasak inspirációnak, kedvcsinálónak - az ötleteket bárki a maga módján, a saját igényére, technikájára szabhatja.

Szerző: Hamupupocska  2012.01.06. 10:38 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik ötletláda

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr823523716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása