Egyszerű és hangulatos!

Alapja üveg, díszítése márványos üvegmozaik, színvilága nagyon kellemes: türkiz, lazac, drapp, krém és csokibarna. Ez a darab nem csak kellemes, de praktikus is, vízhatlan réteggel kezelt, így eldönthetjük mikor milyen funkciót tölt be, hiszen tavasszal, nyáron lehet inkább váza, de a hosszú őszi, téli hideg estéken mécsesként is használhatjuk. Kellemes színvilága, barátságos fénye, igazán kedves alaphangulatot teremthet akár magányos, akár társas teázásainkhoz is. Ez a darab Susan Landwehr (threesistercandles - Etsy) munkáját dicséri.

Ötletládát hoztam létre, gondoltam itt megosztok Veletek egy-egy külföldi piactéren található  szépséget, érdekességet, olyan alkotások amelyek alkalmasak inspirációnak, kedvcsinálónak - az ötleteket bárki a maga módján, a saját igényére, technikájára szabhatja.

Szerző: Hamupupocska  2011.10.20. 15:50 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik ötletláda

Ha szeretnéd megnyerni a képen látható medált, nem kell mást tenned, mint:

1. - lájkold a FB Mozaikvilág oldalam, ha még nem tetted
2. - oszd meg a mozaikvilág FB játékfelhívásos képet az üzenőfaladon
3. - írj egy kommentet a kép alá

A játék pénteken este 2011.10.21 -én 22:00 -ig tart.

Amennyiben ez időpontig  meglesz az 500 LIKE, akkor a nyertes megkapja a medál mellé a hozzáillő gyűrűt is, ha NEM jön össze az 500 LIKE, akkor csak a medált kapja!

A sorsoláson csak azok vesznek részt akik mindhárom feltételt teljesítették, like mozaikvilág, kép megoszt és komment a kép alá.

Köszönöm!

IRÁNY a JÁTÉKRA! - klikk ide

Szerző: Hamupupocska  2011.10.18. 12:26 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása