Szerző: Hamupupocska  2011.08.14. 23:48 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik üvegmozaik

Mint ezt korábban is jeleztem, haladtam végre a házszám projekttel is! Áááá, befejezni még nem értem rá azért.... de már nagyon közel a végkifejlet! :)

Nem egy szokványos ház szám, kissé nagyobb lesz, hiszen utcanév táblaként is szuperál majd. Végső állapotában majd 60x30 cm-es lesz.

Az alapja styrofoam lap. Ezt a kívánt méretre vágtam, majd üvegháló és csemperagasztóval kezeltem, hogy tartós és megfelelő alap legyen a mozaikkészítéshez. Ezt félretettem száradni. Majd túloldala is kapott egy ilyen réteget. Közben elkészült a hálóra ragasztott minta, amit flexibilis csemperagasztóval a hálóval együtt felragasztottam az alapra. Ez most éppen szárad. Amokor ez készen lesz, megkapja a maradék mozaikkockákat a szélére, keretként, és körbe az oldalain is végig mozaik kockák díszelegnek majd, hogy szép és tartós legyen. Majd jön utána egy gyors száradási fázis, utána jön csak a fugázás, aztán száradás, felragasztás a végső falrészre - de erről képek kicsit késöbb.

Addig is íme az első néhány fáziskép (majd napfénynél csinálok szebb és jobb képeket):

Szerző: Hamupupocska  2011.08.14. 22:08 Szólj hozzá!

Címkék: fal mozaik házszám üvegmozaik

Nagyon nagyon fiatalként, épphogy átcsúszott a feltételként szabott korhatáron ... :) de jelölésre került. A  Mozaikvilágnak ez természetesen megtisztelő akkor is, ha ez az idén csak arra szolgál, hogy forogjon a neve és talán többen megismerhessék.  Ha neked is tetszik és úgy érzed SZAVAZNÁL, akkor a SZAKÉRTŐI Blogok a között találod a Mozaikvilág-ot.  Ez kedves visszajelzés számomra.

Nem elvárás, hogy szavazzál :) Én mindenképp hálásan köszönöm a támogatásodat, de leginkább azt, hogy itt vagy - remélem rendszeresen - és olvasod a blogomat! :)

 

Szerző: Hamupupocska  2011.08.08. 09:54 Szólj hozzá!

Címkék: mozaik hobbi lakásdekoráció üvegmozaik

süti beállítások módosítása