Kicsit csöndben voltam.... mentségemre legyen, hogy egy nagyon hatékony csöndben :)

Készülök 2 nagy mozaik projekttel egy pályázatra és közben vannak apró kis dolgok is amelyek megtervezve, betervezve, mások félkészen, netán épphogy elkezdve... azaz kissé összejöttek az események:  szülinapra ajándék, évzáróra tanítónéniknek ajándék és beizgultam egy házszámra vagy házszám-utcanévtábla micsoda ez!? .... így felváltva teszek-veszek mindenen. Ebben annyi a jó, hogy hamarosan több darab is finishbe ér egyszerre. :)

Addig is, idetűzök nektek egy fázisképet a házszámról. Nem egy szokványos ház szám, kissé nagyobb lesz, hiszen utcanév táblaként is szuperál majd. Végső állapotában majd 60x30 cm-es lesz.
Első ilyen alkotásom. Külön csinálom az alapot, hálóra a mozaikképet, majd az egész csemperagasztóval felkerül az alapra, majd mindenestül a vakolt kerítéselemre. Természetesen majd mindenről lesz kép még.

Szerző: Hamupupocska  2011.05.28. 19:52 3 komment

Címkék: kép fal mozaik házszám üvegmozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr132939523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katais 2011.06.19. 14:23:11

Nagyon édi, ugye majd készen is megmutatod?

Hamupupocska 2011.06.19. 17:19:52

@katais: Ja, természetesen, csak kissé lassan haladok ezzel, mert irtó macerás a felíratot megcsinálni és közben van 2 határidős projektem - azaz pályázatra készítek nagyobb lélegzetű projekteket - és ezek a kisebb dolgok akkor születnek, egyrészt ha szorít az alkalom, vagy ha a projektbe belefáradtam, vagy várni kell vele két fázis között - és a házszám kissé háttérbe szorult, mert ráér. :) De mindenképp megmutatom készen is, no meg a kihelyezett végleges helyén is! :)

Hamupupocska 2011.06.19. 17:22:07

@katais: Addig is szép nyarat nektek!
süti beállítások módosítása